2022/05/21: Next Level Class – From 0 to suspension

Het doel van de Next Level Class is het verruimen van bondagekennis en dieper inzicht verwerven in het ‘hoe’ en het ‘waarom’. Voor details, zie https://www.gehja.org/
Bijdragen: €225 per inschrijving.

In de ‘0 to suspension’ workshop verkennen we een basis suspension en varianten daarop. 

Wat kan je verwachten?

  • Een diepgaande workshop over suspensions, waarbij we kort de TK overlopen, een heupharnas maken en het gebruik van beiden bestuderen.
  • Aandacht voor de ‘hoe’ en het ‘waarom’ van de technieken, met een focus op inzicht in het bonderen. Je zal leren waar je op moet letten, hoe je binnen de grenzen van veiligheid blijft (die voor iedereen anders (kunnen) zijn!) en hoe je correct omgaat met spanning, ropemanagement, het verschil tussen ‘bonderen met 1 suspension point’ en ‘in een rechte lijn (bamboe).
  • Tips & tricks ivm ropehandeling, snelheid en vaardigheden.

Voor wie is deze workshop?

Voorgaande ervaring is zeker een pre in deze workshop. Als je al eerder de NLC-TK gevolg hebt, dan is dit de logische verderzetting van je ‘kennis reis’ in het bonderen. Het is een 8 uur durende workshop, waar intensieve kennisoverdracht centraal staat. Vanzelfsprekend dat dit meer is dan een ‘kinky middagje uit’.


The Next Level Class workshops are aimed at people wanting to deepen and intensify their rope bondage knowledge. For all details, check https://www.gehja.org/
Contribution: €225 per subscription. 

Inschrijven is noodzakelijk. Gebruik onderstaande formulier. Subscription is mandatory. Please use the form below.