2022/04/23: Next Level Class – Takate Kote

Het doel van de Next Level Class is het verruimen van bondagekennis en dieper inzicht verwerven in het ‘hoe’ en het ‘waarom’. Voor details, zie https://www.gehja.org/
Bijdragen: €165 per inschrijving.

technieken daarin aanwezig. We niet allen dieper in op het ‘hoe’ maar ook het ‘waarom’. Vertrekkende van de basis worden verschillende varianten bestudeerd, en verdiepen we de algemene bondage kennis.

Wat kan je verwachten?

  • Een diepgaande workshop over de Takate Kote, waarbij we intensief de TK bestuderen en aanleren. Ook varianten komen aan bod, en inzicht in de technische structuur wordt bijgebracht.
  • Aandacht voor de ‘hoe’ en het ‘waarom’ van de technieken, met een focus op inzicht in het bonderen. Je zal leren waar je op moet letten, hoe je binnen de grenzen van veiligheid blijft (die voor iedereen anders (kunnen) zijn!) en hoe je correct omgaat met spanning.
  • Tips & tricks ivm ropehandeling, snelheid en vaardigheden.

Voor wie is deze workshop?

Voorgaande ervaring is zeker een pre in deze workshop, maar geen vereiste. Het is een 5 uur durende workshop, waar intensieve kennisoverdracht centraal staat. Vanzelfsprekend dat dit meer is dan een ‘kinky middagje uit’.


The Next Level Class workshops are aimed at people wanting to deepen and intensify their rope bondage knowledge. For all details, check https://www.gehja.org/
Contribution: €165 per subscription. 

Inschrijven is noodzakelijk. Gebruik onderstaande formulier. Subscription is mandatory. Please use the form below.