2019/11/16: Next Level Class – Takate Kote

Het doel van de Next Level Class is het verruimen van bondagekennis en dieper inzicht verwerven in het ‘hoe’ en het ‘waarom’. Voor details, zie https://www.gehja.org/
Bijdragen: €145 per inschrijving.

In de ‘Takate Kote’ workshop focussen we op de (Ligatio) versie van de Takate Kote (borstharnas) en varianten daarop. De TK is een basisoefening die in bondage ontzettend vaak gebruikt wordt. Kennis hiervan is onontbeerlijk. 

Wat kan je verwachten?

  • Een diepgaande workshop over de TK, het hoe en het waarom en de varianten daarop.
  • Aandacht voor de ‘hoe’ en het ‘waarom’ van de technieken, met een focus op inzicht in het bonderen. Je zal leren waar je op moet letten, hoe je binnen de grenzen van veiligheid blijft (die voor iedereen anders (kunnen) zijn!) en hoe je correct omgaat met spanning.
  • Tips & tricks ivm ropehandeling, snelheid en vaardigheden.

Voor wie is deze workshop?

Je hoeft geen ervaring te hebben, maar alles wat je aan ervaring hebt zal zeker meegenomen zijn. Het is een 5 uur durende workshop, waar intensieve kennisoverdracht centraal staat. Vanzelfsprekend dat dit meer is dan een ‘kinky middagje uit’.


The Next Level Class workshops are aimed at people wanting to deepen and intensify their rope bondage knowledge. For all details, check https://www.gehja.org/
Contribution: €145 per subscription. 

Inschrijven is noodzakelijk. Gebruik onderstaande formulier. Subscription is mandatory. Please use the form below.