Ropejam Limburg (NL) Next Level Class: Floorwork & semi-suspension

Het doel van de workshop is het verruimen van bondagekennis en dieper inzicht verwerven in het ‘hoe’ en het ‘waarom’.

In de NLC – Floorwork & Semi suspension verkennen we een aantal grondbondages, waarbij we uplines toevoegen om de spanning en de intensiteit te verhogen. We gaan niet alleen dieper in op het ‘hoe’ maar ook het ‘waarom’. Vertrekkende van de basis worden verschillende varianten bestudeerd, en verdiepen we de algemene bondage kennis.

Wat kan je verwachten?

  • Een diepgaande bondage workshop waarbij je kennis over bonderen verdiept wordt, en je aan de hand van technieken en nieuwe figuren inspiratie opdoet. We bestuderen variaties, en inzicht in de technische structuur wordt bijgebracht.
  • Aandacht voor de ‘hoe’ en het ‘waarom’ van de technieken, met een focus op inzicht in het bonderen. Je zal leren waar je op moet letten, hoe je binnen de grenzen van veiligheid blijft (die voor iedereen anders (kunnen) zijn!) en hoe je correct omgaat met spanning, waar op te letten, tips&tricks, veiligheid, …
  • Tips & tricks ivm ropehandeling, snelheid en algemene vaardigheden.

Voor wie is deze workshop?
Voorgaande ervaring is zeker een pre in deze workshop, maar niet absoluut noodzakelijk. Als je al eerdere ervaring hebt, maar een opfrissing nodig hebt van je kennis, dan is dit een ideale workshop om bij te wonen. Het is een 8 uur durende workshop, waar intensieve kennisoverdracht centraal staat. Vanzelfsprekend dat dit meer is dan een ‘kinky middagje uit’.

Praktisch
Er is uiteraard geen dresscode, maar voorzie iets waarin je je comfortabel voelt. Als jij diegene bent die gebondeerd wordt, kies dan eerder voor iets strakkere kleding, aangezien ‘teveel franjes’ het bonderen zelf niet makkelijker maken voor je partner.

Aanmelden en betalen voor de workshop kan via @indoqueen (link naar Fetlife)

Voor deze workshop word je verondersteld eigen touwen te hebben. Je hebt minstens 4x8m nodig. Breng ze dus zeker mee! Wie geen touwen heeft of aan een nieuw setje toe is, kan touwen kopen. Vermeld dit zeker even bij inschrijving bij interesse, en we helpen je verder. Kijk gerust op fetish-square.com/product-category/rope/ voor een nieuwe set!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *